Kattavat kunnossapito-palvelut ja laite uusinnat

 

ProTest Engineering Oy

ProTest engineering Oy on kunnossapitoalan asiantuntijayritys, joka tuottaa teollisuudelle kattavia kunnossapitopalveluita ja laiteuusintoja. Päätoiminta-alueemme on paperi-, kartonki- ja selluteollisuus. Palvelutarjontamme sisältää prosessien optimointeja ja ongelmanratkaisuja, laitteistojen määräaikaisvirityksiä, huoltoja, uusintojen toteutuksia ja käyttöönottoja. Yrityksen taustalla on vankka ammattitaito. Henkilöstöllämme on kaikkiaan 45 vuoden työkokemus vaativissa automaatio-, ongelmanratkaisu- ja asiakaspalvelutehtävissä toimialan johtavan yrityksen palveluksessa. Toimintamme perustuu siis pitkäaikaiseen työkokemukseen erikoisosaamisalueellamme. Kevyt organisaatio puolestaan mahdollistaa asiakkaitamme hyödyttävän kustannustehokkaan, kilpailukykyisen, nopean ja joustavan toiminnan.

Lue lisää

Osaaminen & arvot

Kokemuksen lisäksi vahvuutemme on kokonaisuuksien hallinta ja huippuluokan mittauslaitteistot.

Yhdistämme kaikessa toiminnassamme prosessi-, automaatio- ja mekaanisen osaamisen. Tämän perustana on mittaus-, testaus-, ongelmanratkaisu-, huolto- ja käyttöönottokokemuksemme yhteensä yli sadalla eri konelinjalla ympäri maailman.

Tavoitteenamme on solmia pitkiä asiakassuhteita ja menestyä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Siksi myymme pelkästään asiakaskohtaisesti muodostettuja ratkaisuja.

Click me!